Zowel thuis als binnen je bedrijf kunnen er onverwachte dingen gebeuren, zoals een lekkage of de centrale verwarming die er plotseling mee stopt; vaak is het als bedrijf zijnde het handigst en voordeligst om een onderhoudscontract af te sluiten bij een loodgieter. En betaal je vaak een stuk minder dan wanneer je geen onderhoudscontract hebt. Bovendien word je direct geholpen en de installaties zullen jaarlijks worden nagekeken.

Een loodgieter binnen je bedrijf

Als er een spoedgeval is zeker. Dus als je een onderhoudscontract hebt, is de kans veel groter dat je sneller geholpen wordt. Een onderhoudscontract kost per jaar gemiddeld €80 euro. Deze prijs is inclusief BTW. Voor deze prijs worden de CV ketels, HR-ketels, boilers, geisers en gaskachels onderhouden. Het contract houdt ook in dat een loodgieter bijvoorbeeld in het weekend of in de avonden langskomt, mocht dit nodig zijn. Kortom; een onderhoudscontract heeft genoeg voordelen om af te sluiten. Het is voordelig en mocht er een spoedgeval zijn, dan is de loodgieter er zo snel mogelijk bij.

Kosten van een loodgieter

Als je inderdaad ervoor kiest om een onderhoudscontract af te sluiten, dan zal je €80 euro per jaar kwijt zijn. Als je 80 deelt door 12 maanden dan kom je dus afgerond uit op €6,70 euro per maand. Dat is best weinig en krijg je ook nog eens goede service. Mocht er een grote klus moeten plaatsvinden, dan kan het soms zijn dat er bijbetaald moet worden; de loodgieter zal dit van te voren aangeven, voordat hij met de klus begint.

Een loodgieter binnen 24 uur op kantoor?

Wil je zo snel mogelijk een loodgieter op kantoor? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze offerte service. Het is verstandig om eerst het aanbod in jouw regio te vergelijken voordat je een keuze maakt. Echter kun je toch nog binnen 24 uur een loodgieter inschakelen. Zo weet je dus dat je niet teveel betaalt voor je klus en kun je ook nog besparen op de kosten omdat je voor de beste deal kunt kiezen. Maak gebruik van onze offerte service.

Bekijk ook deze pagina’s:

> Kosten loodgieter
> Gootsteen ontstoppen
> Kosten lekkage
> Nieuwbouw
> Sanitaire aanleg
> Advies