Je WC verstopt, hoe kan dit? Je WC kan makkelijk verstopt raken en hier zijn vele oorzaken van. Een paar voorbeelden zijn het doorspoelen van:

  • etensresten
  • verf
  • WC blokjes
  • vochtige doekjes
  • onjuist gebruik van ontstoppingsmiddelen

Dit is slechts een indicatie van wat precies problemen kan geven. Maar geeft je wel meteen een beeld van hoe het verkeerd kan gaan.

Hoe los je dit op?

Je leeft in een tijd waar je zo gewend bent aan luxe dat een verstopt toilet dramatisch is. Dit wil je dan zo snel mogelijk verholpen hebben. Wees alleen niet te haastig hiermee. Je kan er zelf volop in duiken en het probleem proberen op te lossen, maar misschien maak je het hier alleen maar erger mee. Hoewel ontstoppingsmiddelen vaak een duidelijke gebruiksaanwijzing hebben kan je het hierdoor soms nog steeds erger maken dan het was. Het is vaak slimmer om toch een specialist in te schakelen als je kampt met grote verstoppingen die je hele afvoer blokkeren. Een specialist heeft de juiste materialen om er voor te zorgen dat je snel weer rustig naar het toilet kunt.

Waar vind ik een loodgieter?

De meeste loodgietersbedrijven hanteren een vast tarief voor verschillende klussen. Een verstopte WC of afvoer is zo een standaard klus die dus vaak een vast prijskaartje heeft. Dit geeft je snel en overzichtelijke indicatie van de kosten die er zijn.

Een loodgieter binnen 24 uur?

Wil je zo snel mogelijk een loodgieter in huis of op kantoor? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze offerte service. Het is verstandig om eerst het aanbod in jouw regio te vergelijken voordat je een keuze maakt. Echter kun je toch nog binnen 24 uur een loodgieter in huis halen. Zo weet je dus dat je niet teveel betaalt voor je opdracht en kun je ook nog besparen op de kosten omdat je voor de beste deal kunt kiezen. Maak daarom vandaag nog gebruik van onze offerte service.

Bekijk ook deze pagina’s:

> Kosten loodgieter
> Ontstoppen gootsteen
> Kosten lekkage
> Kosten loodgieter nieuwbouw
> Zakelijke loodgieter
> Advies