Wil je een nieuwe badkamer aan laten leggen? Of heb je al een goede badkamer, maar heeft deze onderhoud nodig? Voor deze zaken kan je terecht bij een loodgieter. Eventuele problemen worden opgelost, zodat de badkamer weer perfect gebruikt kan worden. Om een nieuwe badkamer aan te kunnen leggen, kan de loodgieter je ook helpen. Hij kan voorbereidend werk doen en zelfs de hele badkamer renoveren.

Kosten voor onderhoud van een badkamer

Hoeveel zal je ongeveer kwijt zijn aan het onderhoud van je badkamer?
Het uurloon van loodgieters verschilt tussen €20 euro en €40 euro. Het is ten eerste afhankelijk van hoelang de loodgieter bezig is met het onderhoud. Een onderhoudsbeurt wordt vaak per uur gerekend. Als er sprake is van een andere klus, zoals een lekkende leiding, dan zal je ongeveer €100 euro kwijt zijn. Als er een kraan of waterleiding moet worden vervangen, kan je rekening houden met een prijs tussen de €250 euro en €500 euro. De kosten verschillen dus per klus.

Kosten badkamer aanleggen

Van te voren moet een aantal zaken geregeld worden, zodat de badkamer op een juiste wijze in elkaar gebouwd kan worden. De loodgieter dient daarvoor voorbereidend werk te verrichten; het gas moet worden aangelegd, maar ook de waterleidingen, afvoeren en aansluitingen op de riolering moeten aangelegd worden. De kosten hiervoor kunnen niet duidelijk worden vastgesteld, dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren:

  • De kosten van de specialist;
  • De tijd waarin de specialist bezig is: het uurloon van een loodgieter kan namelijk al verschillen tussen €20 euro en €40 euro;
  • Voorrijkosten;
  • Materiaalkosten.

Een loodgieter binnen 24 uur?

Wil je zo snel mogelijk een loodgieter in huis of op kantoor? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze offerte service. Het is verstandig om eerst het aanbod in jouw regio te vergelijken voordat je een keuze maakt. Echter kun je toch nog binnen 24 uur een loodgieter in huis halen. Zo weet je dus dat je niet teveel betaalt voor je opdracht en kun je ook nog besparen op de kosten omdat je voor de beste deal kunt kiezen. Maak daarom vandaag nog gebruik van onze offerte service.

Bekijk ook deze pagina’s:

> Kosten loodgieter
> Afvoer verstopt
> Kosten lekkage
> Loodgieter nieuwbouw
> Zakelijke loodgieter
> Advies